Вино и подаръци
 • |
 • ВИНО +
 • |
 • ПОДАРЪЦИ И АКСЕСОАРИ +
 • |
 • Подаръчни комплекти +
 • |
 • АРТ ГАЛЕРИЯ +
 • |
 • Промоции +
 • |
 • Блог +
 • |
 • |
 • Доставка +
Начало Марки

Марки

«1»

Agricola Società Cooperativa

Земеделски кооперативно дружество, Леверано, Италия

0
продукти

Bodegas Santa Margarita

Винарна Санта Маргарита е основана през 2003 г. в Испания , област Кастилия и Леон. Разполага със свое собствено лозе от 140 хектара и различни сортове грозде, както: Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Гренаш, Пино Ноар, Macabeo, Шардоне и Совиньон Блан. Благодарение на качеството на своите продукти, се е превърнала в една от най-успешните компании в своята област. Истински хит на винарната е синьто вино Pasion Blue, произведено на основата на сорта шардоне. Шампанизираното синьо вино Euforia Blue доставя емоция и радост за всеки празник.

8
продукти

Bruni Glass

Bruni Glass е водещ доставчик на премиум и специални стъклени опаковки за пазарите на спиртни напитки, вино, храна и гурме. Компанията е основана в Милано, Италия, през 1974 г. под името Vetrerie Bruni. Bruni Glass има над 40 години опит, студио за дизайн от световна класа, мрежа от висококачествени производители. Фирмата предлага повече от 3000 специално проектирани продукти, заедно с популярните стандартни елементи на хиляди клиенти по целия свят. Bruni Glass обслужва своите клиенти от места в Италия, Франция, Испания, САЩ, Канада и Китай.

1
продукти

Casa Santos Lima

Casa Santos Lima е семейна компания, посветена на производството, съхранението и продажбата на португалски вина. Casa Santos Lima е най-големият производител на "Vinho Regional Lisboa" и "DOC Alenquer" и през последните години е един от най-награждаваните португалски изби в големи национални и международни конкурси за вино. В момента, Casa Santos Lima произвежда около 40% от всички сертифицирани вино в региона на Лисабон и е основен износител на португалското вино

0
продукти

Chateau Sungurlare

Шато Сунгурларе е изградено през 2012 г. в района на гр.Сунгурлареобл.Бургас, България. Регионът е характерен със своя тероар, придаващ отличителните качества на вината. Шатото разполага със собствени масиви, в които се отглеждат сортове като Мискет, Италиански Ризлинг, Шардоне, Мускат и Мерло. Разполага с най-съвременно технологично оборудване за производство на бели и червени вина. Капацитетът за производство на грозде е до 250 т и възможност за производство на 150 т вина на година. В стратегията е заложено производството на вина от среден и висок клас.

8
продукти

CONTI ZECCA

История на поколението Conti Zecca след 1580 година - В продължение на пет века родът живее в Леверано,град в сърцето на Саленто/Италия/.Земята в тази част е тяхно владение и е била добре разработена.През 1900 година започва производствен цикъл за отглеждане и винификация на грозде от собствените им владения без да нарушават баланса на терените си. Днес фирмата е сертифицирана от Global Standart for Food Safety и International Food Standard и CSQA. Вината на “CONTI ZECCA” през 2016 година са били признати и възнаградени за високи постижения на световно равнище далеч над много френски вина печелейки златен медал. На “Catavinum World Wine & Spirits Copetition”. Bиното “NEGROAMARO” e наградено със сертификат за превъзходство на “Меrano Wine Award 2016”, a “Primitivo” постигнало рекорда от 90 точки на “FALSTAFF” през октомври 2016. “CANTALUPI REZЕRVA” е наградено с OSKAR качество /цена на ‘BereBene’ в Gambero Rosso za 2017 и награда 2 чаши “Rossi Vini d’Italia” на Gambero Rosso през 2017.

5
продукти
2
продукти

Винарска изба БАЛАР

Винарската изба и лозовият масив на „Балар” АД са разположени в района на с . Скалица под Манастирските възвишения – на около 30 км. югозападно от гр. Ямбол. В близост до тях е създаден изкуствен воден басейн, заобиколен от зелени ливади и овощни градини, разкриващи красотата на местността. Защитеността на района от северните ветрове, почвата с добра водопропускливост, голямото количество слънчеви дни, както и редуцираният добив от 400 кг. от декар, са предпоставка за получаването на богати, плътни и запомнящи се качествени червени вина от сортовете Каберне Совиньон, Мерло, Сира иПети Вердо. Вината се произвеждат в ограничени серии и съзряват минимум шест месеца във френски дъбови бъчви. С бутилковото развитие на виното се оформя букета от аромати и вкусове, придаващи изтънченост и класа. Всяко едно вино е божествено творение на тероара и фантазията на винарите. Основна цел на „БАЛАР” АД е да създава и продава бутикови червени вина със собствен стил и облик, предназначени за истински ценители.

5
продукти

Винарска изба “Съндайл Уайнъри” ЕООД

Винарска изба “Съндайл Уайнъри” ЕООД се намира в югоизточна България. Произвежда бели, червени вина и ароматитзирани напитки на винена основа с плодов екстракт, предназначени най-вече за износ.

0
продукти

Винекс Славянци АД

Винекс Славянци е сред най-авторитетните винопроизводители в България. В исторически план корените на дружеството минават под различна организационна форма и стигат до далечната 1898 г.От своето основаване до днес предприятието се занимава с производство на вино и ракия в района на Сунгурларската долина, част от Южен лозаро-винарски регион. Успехът се дължи на съчетаването на традиции и модерни технологии. Винекс Славянци се състои от четери винарски изби: Славянци, Сунгурларе, Лозарево и Карнобат, които използват високоефективни модерни технологии за производство на вина и ракии и други алкохолни напитки. С помощта на високоефективни технологии и квалифициран персонал годишно се произвеждат около 150 000 хектолитра вино, вермут и ракия. Съдовия капацитет е 300 000 хектолитра, в това число 200 000 хектолитра за първично винопроизводство и 1600 дъбови бъчви с вместимост 200dm³. На международни и национални конкурси и изложения продукцията на Винекс Славянци е спечелила над 200 златни, сребърни и бронзови отличия и грамоти.

2
продукти